Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Στις 22 και 23 Απριλίου ο διεθνής διαστημικός διαγωνισμός της ΝΑSA στη Λάρισα

 

Σύνδεση στην πηγή…

 

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για τον Διεθνή Διαστημικό Διαγωνισμό της NASA, Space Apps Challenge Greece 2017 ο οποίος θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 23 Απριλίου 2017 στη Λάρισα.

Το διαγωνισμό διοργανώνουν ο φορέας Βιομιμητισμού Ελλάδος έρευνας και καινοτομίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και το πρόγραμμα MSC in Management Science and Technology του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την Υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Πρόκειται για μια συλλογική συνεργασία που επικεντρώνεται στην εξερεύνηση του διαστήματος και της Γής η οποία λαμβάνει χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο. Το 2016 η συμμετοχή άγγιξε τους 15.000 πολίτες από 62 χώρες και 177 πόλεις σε όλο τον κόσμο και φέτος αναμένεται μεγαλύτερη συμμετοχή των χωρών όπου θα συνεργαστούν για να αναπτύξουν τις λύσεις σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στη γη, χρησιμοποιώντας τα ανοικτά δεδομένα της NASA και τα εργαλεία του Βιομιμητισμού Ελλάδος.



Συνέχεια εδώ….

 

 

 

 

 

Delivery

Delivery
Φαγητό στο Σπίτι

Με την Παρέα.