Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Tips για να μην πάρετε κιλά τα Χριστούγεννα

Σύνδεση στην πηγή ...

 

 

Έφτασε επιτέλους η πιο... παχυντική περίοδος του χρόνου! Τα αλμυρά και γλυκά εδέσματα έχουν την τιμητική τους τα Χριστούγεννα και φυσικά είναι πολύ δύσκολο να τους αντισταθούμε...

Τη χαρά των εορτών διαδέχονται συνήθως οι τύψεις, αφού λίγο μετά τον ερχομό του νέου έτους συνειδητοποιούμε το κόστος των χριστουγεννιάτικων απολαύσεων στον δείκτη της ζυγαριάς.

Μπορούμε να αποφύγουμε αυτήν την επιβάρυνση (σωματική και ψυχολογική) εάν ακολουθήσουμε τις συμβουλές των ειδικών! Δείτε τι προτείνουν για υγιεινά –και λιγότερο παχυντικά– Χριστούγεννα!

- Καλό πρωινό

Ένα καλό πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνες θα βοηθήσει να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με ενέργεια και να αποφύγουμε τις έντονες λιγούρες.

- Προβιοτικά

Τα πλούσια σε λιπαρά γεύματα των εορτών αλλά και η παραπανίσια κατανάλωση αλκοόλ επιβαρύνουν τον οργανισμό, μπορούμε όμως να τον βοηθήσουμε παίρνοντας επιπλέον ποσότητα προβιοτικών (είτε μέσω των γαλακτοκομικών που τα περιέχουν είτε σε μορφή συμπληρώματος) και πεπτικών ενζύμων.

- Περισσότερα λαχανικά

Πρέπει να γεμίζουμε τουλάχιστον το μισό πιάτο μας με λαχανικά και να ξεκινάμε το γεύμα μας με αυτά, αφού η σημαντική ποσότητα φυτικών ινών που θα λάβουμε θα βάλει «φρένο» στην πείνα και θα αποφύγουμε την υπερκατανάλωση φαγητού.

 

 

Συνέχεια εδώ….

 

Windows 10

 

Delivery

Delivery
Φαγητό στο Σπίτι

Με την Παρέα.