Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Αυτοκίνητα και Ειδήσεις

Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ της εβδομάδας που πέρασε με ένα κλικ!


 
 
Αλήθεια, υπάρχει τεχνολογία που αντί να κάνει τα αυτοκίνητα καλύτερα, τα έκανε χειρότερα; Ποια τεχνολογική εξέλιξη σας έκανε να βρίζετε τα καινούργια και να νοσταλγείτε τα παλιότερα μοντέλα;
 
 
 
Με την αντλία θερμότητας έχεις σταθερό κλιματισμό χειμώνα/καλοκαίρι, καίς τα μισά για θέρμανση και ψύξη, δεν πιάνει χώρο και δεν σου «ζητά» για συντήρηση. Δες τώρα τον πιο high tech κλιματισμό!
 
 
 
Αν αποφάσισες να εγκαταλείψεις το πετρέλαιο και να στραφείς στο air condition για θέρμανση, διάβασε τώρα όσα πρέπει να προσέξεις για να πετύχεις maximum οικονομία και απόδοση.
 
 
 
Ένας τόπος, υπέροχες εμπειρίες. Ίσως τα ομορφότερα λουτρά της Ελλάδας απέχουν μόλις 3 ώρες από την Αθήνα και αξίζει να τα επισκεφτείτε.
 
 
 
Αν επιλεγόταν μία λίμνη ως ο απόλυτος τουριστικός προορισμός τότε η θέση θα ήταν σίγουρα δική της.
 
 
 
Δες τώρα τους 4 λόγους που κάνουν τα ανταλλακτικά μια επιλογή που συμφέρει το αυτοκίνητο αλλά και την τσέπη σου!
 
 
 
Δες τώρα κάθε πότε πρέπει να κάνεις βιολογικό καθαρισμό στο αυτοκίνητό σου, πως θα το κάνεις σωστά και ποια είναι τα καταλληλότερα προϊόντα για να χρησιμοποιήσεις.
 
 
 
Επιλέγουμε τρία μοντέλα - ευκαιρίες που σίγουρα πρέπει να τσεκάρετε εάν είστε σε αναζήτηση καινούργιου. Το καθένα έχει κάτι μοναδικό να δώσει.
 
 
 
Η αμαξάρα των 90s. Στα τέλη του 80 και στη ανατολή του 90 οι BMW στην χώρα μας ήταν πραγματικά για λίγους! Χαρακτηριστικό ήταν το «παίξιμο» των φώτων όταν συναντιόταν 2 BMW στον δρόμο. Επιστρέφουμε στο παρελθόν και θυμόμαστε ένα πραγματικό αυτοκίνητο. Την BMW 5 E34!
 
 
 
 
 
 
Η αλλαγή των γκριπ δεν είναι ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων των αναβατών, αλλά υπάρχουν αρκετοί λόγοι να τα αντικαταστήσετε. Δείτε παρακάτω με ποιο τρόπο μπορείτε να ολοκληρώσετε μόνοι σας τη διαδικασία.
 

Delivery

Delivery
Φαγητό στο Σπίτι

Με την Παρέα.