Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Πώς να κάνεις κάθε τρόπο μαγειρέματος υγιεινό!

Όλο το άρθρο στην πηγή...

 

Για να κάνεις πιο γευστικά και μυρωδάτα τα λαχανικά ή τα τρόφιμα στον ατμό, μπορείς να επενδύσεις σε ωραία μπαχαρικά ή μυρωδικά και να αντικαταστήσεις το σκέτο νερό με ζωμό, εφόσον το επιτρέπει ο ατμομάγειράς σου. Από μόνη της, η μαγειρική στον ατμό είναι η πιο υγιεινή μέθοδος ενώ ακόμα και τα λαχανικά διατηρούν τη γεύση και τις βιταμίνες τους.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Delivery

Delivery
Φαγητό στο Σπίτι

Με την Παρέα.