Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

To Citroen C1 σε «καλοκαιρινή» έκδοση

Μετάβαση στην πηγή του άρθρου.



H γαλλική φίρμα λανσάρει στην αγορά της Ιταλίας μια νέα έκδοση στην γκάμα του Citroen C1 με την οποία γιορτάζει την έλευση του καλοκαιριού της Γηραιά Ήπειρο.

 

Η έκδοση C1 Pacific Edition συνδυάζεται αποκλειστικά με το εικονιζόμενο πράσινο χρώμα. Η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου των 15 ιντσών, αλλά και τις εμπρόσθιες κολώνες του αμαξώματος που έρχονται και αυτές σε μαύρη απόχρωση.

 

Στο εσωτερικό υπάρχουν διάφορες στιλιστικές λεπτομέρειες σε πράσινο χρώμα και ταυτόχρονα έχουν τοποθετηθεί διαφορετικές επενδύσεις στα καθίσματα. Η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης ξεκινά από τα 12.500 ευρώ και εξοπλισμός είναι υπερπλήρης, περιλαμβάνοντας όλες τις ηλεκτρικές ανέσεις.

 

Θυμίζουμε ότι στην γκάμα του μοντέλου βασική επιλογή είναι ο τρικύλινδρος 1,0 VTi, με ισχύ 68 PS. Σε συνδυασμό με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και start/stop καταναλώνει σε μεικτό κύκλο 4,1 lt/100 km, εμφανίζοντας εκπομπές ρύπων 95 g/km. Επίσης, υπάρχει ακόμη ένα μοτέρ, ο 1,2 PurTech με 82 ίππους και 12 kgm ροπής.

Delivery

Delivery
Φαγητό στο Σπίτι

Με την Παρέα.