Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Η ζήτηση για ντίζελ μειώνεται συνεχώς

Περισσότερα Άρθρα στην πηγή.


Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Automotive News, η ζήτηση για diesel μοντέλα θα πέσει κατά 30% στο προσεχές διάστημα, ενώ το ενδιαφέρον των κατασκευαστών μετατοπίζεται στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

 

Οι αναλύσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προβλέπουν σταδιακή μείωση στη ζήτηση για ντίζελ οχήματα, η οποία σύμφωνα με την Automotive News θα φτάσει το 30% έως το 2020. Ειδικότερα, στο δημοσίευμα γίνονται λόγος για «εξαφάνιση» των πετρελαιοκίνητων οχημάτων τα επόμενα χρόνια, καθώς όλο και περισσότερες πόλεις της Ευρώπης θα έχουν εχθρική στάση απέναντί τους.

 

Εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα περιμένουμε και το Φθινόπωρο, όπου η ΕΕ θα ανακοινώσει τα νέα όρια στις εκπομπές ρύπων, με βάση πραγματικές μετρήσεις στο δρόμο και όχι σε εργαστήριο. Αναλυτές επισημαίνουν ότι αυτή η εξέλιξη θα επιφέρει αρκετές αλλαγές στην αυτοκίνηση, καθώς πολλοί κατασκευαστές δεν θα μπορέσουν να πιάσουν τα νέα όρια.

 

Όπως είναι φυσικό τα παραπάνω δεδομένα φέρνουν στο προσκήνιο ξανά τους νέους βενζινοκινητήρες (η εξέλιξη τους είναι πολύ πιο προσιτή) και πιέζουν τους κατασκευαστές να κάνουν μεγαλύτερα άλματα στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Delivery

Delivery
Φαγητό στο Σπίτι

Με την Παρέα.