Στα James Beard Foundation, τη μεγαλύτερη γιορτή της γαστρονομίας που διοργανώνεται στη Νέα Υόρκη, συμμετείχε και η Αστυπάλαια παρουσιάζοντας τα τοπικά προϊόντα της.
Οι σεφ Στ. Μισομικές, Χρ. Αθανασιάδης, Ι. Γαβαλάς, Γ. Στυλιανουδάκης και Π. Διαμαντής ετοίμασαν πιάτα τα οποία ταξίδεψαν γευστικά όλους όσοι παρευρέθηκαν στο Νότιο Αιγαίο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Izabela Wojcik, εκπρόσωπος του ιδρύματος, έκανε εγκωμιαστικά σχόλια για την ελληνική διατροφή, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Θα ήταν χαρά μας αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί, καθώς η ελληνική γαστρονομία βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα».
© MichaelidesPost.Com®