Σύνδεση στην πηγή.
Όσες φορές έχεις δοκιμάσει να ψήσεις ψάρι στο αλουμινόχαρτο, έχεις καταλήξει με μαγειρική καταστροφή. Και μπορεί η γεύση να μην επηρεάζεται, δε συμβαίνει όμως το ίδιο και με την εμφάνιση του πιάτου,
Το μυστικό είναι απλό:
Για να διατηρήσεις άψογη την εμφάνιση και τη γεύση του ψαριού όταν το ψήνεις ολόκληρο μέσα σε αλουμινόχαρτο, πρέπει να λαδώνεις καλά και το ψάρι και το αλουμινόχαρτο.
Αν δεν το κάνεις, τότε το αλουμινόχαρτο θα κολλήσει πάνω στο ψάρι και θα πρέπει να αφαιρέσεις μαζί με αυτό και την πέτσα του ψαριού.