Σερβίρισμα:
Καλό είναι να σερβίρετε την καρμπονάρα σας σε ζεστά, βαθιά πιάτα που θα έχετε βάλει για 10' στο φούρνο στους 60º-70ºC. Όταν σερβίρετε στα πιάτα, προσθέτετε κατά βούληση, έξτρα πεκορίνο ή τριμμένο πιπέρι.
Εκτέλεση και Υλικά στην πηγή…
Με ενδιαφέρει η γνώμη του συνανθρώπου μου και νοιάζομαι για τα μονοπάτια της αλήθειας. Που να βρεις τον Δρόμο σου, πώς να ξεφύγεις από τις λεωφόρους της παραπλάνησης και του αποπροσανατολισμού; Χρυσοθήρας της γνώσης, κοσκινίζω τις γνώμες, αναζητώ την αλήθεια. Κάτσε κάτω κι αφουγκράσου. : ο νέος κώδικας επικοινωνίας, enakena.monadiko.gr
Σερβίρισμα:
Καλό είναι να σερβίρετε την καρμπονάρα σας σε ζεστά, βαθιά πιάτα που θα έχετε βάλει για 10' στο φούρνο στους 60º-70ºC. Όταν σερβίρετε στα πιάτα, προσθέτετε κατά βούληση, έξτρα πεκορίνο ή τριμμένο πιπέρι.
Εκτέλεση και Υλικά στην πηγή…