Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

«Life»: Ράιαν Ρέινολτζ και Τζέικ Τζίλενχαλ ψάχνουν το δικό τους «Alien»

Σύνδεση στην πηγή ...

 

 

Aνθρωπότητα Vs θανάσιμης απειλής από τον Άρη, ξανά! Οι Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον και Ράιαν Ρέινολντς αναλαμβάνουν αποστολή.

Έξι εβδομάδες περίπου μετά το πρώτο trailer, η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα την αφίσα και μερικά stills από το 'Life', το φιλόδοξο διαστημικό project της που εξερευνά και αυτό το διαχρονικό ερώτημα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Σύμφωνα με την πλοκή που έχει διαρρεύσει, ένα πλήρωμα 6 ατόμων αναλαμβάνει να μελετήσει ένα δείγμα στον πλανήτη Άρη, το οποίο μπορεί να συνδέεται με μια μορφή ζωής που στην πορεία προκύπτει πολύ πιο εξελιγμένη από ότι νόμιζαν.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον ('Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος') και Ράιαν Ρέινολντς ('Deadpool') ο οποίος ξανασυνεργάζεται με τον σκηνοθέτη Ντανιέλ Εσπινόζα, 4 χρόνια μετά το 'Κρησφύγετο' του 2012. Η αφίσα επενδύει πάνω στα αναγνωρίσιμα πρόσωπά τους και επιβεβαιώνει και την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις ΗΠΑ - 24 Μαρτίου 2017, 2 περίπου μήνες πριν τον αρχικό σχεδιασμό για να αποφύγει τους καινούριους 'Πειρατές της Καραϊβικής' τον Μάιο. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Χιρογιούκι Σανάντα και Όλγκα Ντικοβίτσναγια.

 

Συνέχεια …

 

Windows 10

 

Delivery

Delivery
Φαγητό στο Σπίτι

Με την Παρέα.