Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Β. Κικίλιας: Η χώρα βρίσκεται σε πορεία εκλογών

Σύνδεση στην πηγή...

 

'Κατασκευάζει εχθρούς και διχάζει τον ελληνικό λαό μήπως με αυτόν τον τρόπο διασωθεί ', δηλώνει για τον πρωθυπουργό σε συνέντευξή του στην εφημερίδα 'Πρώτο Θέμα ' ο Βασίλης

Κικίλιας. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ λέει ότι βρισκόμαστε σε πορεία εκλογών και πως ο πρωθυπουργός προετοιμάζει το έδαφος της πολιτικής του απόδρασης. Αν το 2014 οι εκλογές ήταν πρόβλημα, τώρα αποτελούν τη μόνη λύση, συνεχίζει ο κ.

Κικίλιας και προσθέτει για τον Αλέξη Τσίπρα: 'Είναι ένας πολιτικός 'νεόγερος ' που κουβαλάει όλες τις παθογένειες της μεταπολίτευσης '.Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ διερωτάται με νόημα 'τι σημασία έχει να διαθέτει κανείς συμπαγή πλειοψηφία στη Βουλή, όταν είναι διαλυμένος στην κοινωνία; ' και διατυπώνει την εκτίμηση ότι 'αυτή ακριβώς η αναντιστοιχία θα οδηγήσει σε εκλογές '.

Αναφερόμενος σε όσους υποστηρίζουν πως ούτε οι πιστωτές μας θέλουν εκλογές, ο κ. Κικίλιας απαντά πως η δύναμη κάθε κυβέρνησης στην αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία δίνεται από το λαό και αφαιρείται από το λαό, ενώ παράλληλα αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας της ΝΔ με την κυβέρνηση. 'Η ανάκαμψη της χώρας περνάει μέσα από την εκλογική και ιδεολογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ', αναφέρει και σημειώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ θα μπορούσε μέχρι την ημέρα των εκλογών να λέει ό,τι θέλει, 'αντιθέτως λέει λιγότερα από αυτά που τελικά θα κάνει '.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αναφέρει επίσης ότι 'σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με τον εμμονικό και αδιόρθωτα ιδεοληπτικό ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα '. Για τη δεύτερη αξιολόγηση επισημαίνει πως πρέπει να κλείσει το ταχύτερο δυνατό και με τον καλύτερο τρόπο για τους πολίτες και επαναλαμβάνει ότι η ΝΔ έχει διαφορετικό μίγμα πολιτικής.

 

 

Συνέχεια εδώ…

 

 

 

Windows 10

 

Delivery

Delivery
Φαγητό στο Σπίτι

Με την Παρέα.